ایمپلنت دندان پست های فلزی هستند که به وسیله عمل جراحی در فک و قسمت زیرین لثه قرار می گیرد .
ایمپلنت ثابت دندان داخل استخوان دندان در قسمت فک قرار می گیرند و این امر باعث رفع و راحلی مناسب برای فاصله بین دندان ها و جای خالی دندان می باشد . بر روی ایمپلنت پل هایی که قرار می گیرند به هیچ عنوان لیز نمی خورند و جابه جا نمی شوند که همین موضوع باعث شده است که این روش از دیگر روش های کاشت دندان تمایز بیشتری را در برگیرد . برای انجام ایمپلنت باید حتما لثه های سالمی داشته باشید و همچنین باید استخوان کافی برای این منظور در دهان داشته باشید .
چه دلایلی باعث می شود فرد اقدام به کاشت دندان کند
برای ایمپلنت دندان در مرحله اول باید با یک جراح فک با تجربه مشورت کنید و ایشان باید وضعیت دهان و دندان های شما را مورد بررسی قرار دهد .
در این مرحله اولیه پزشک از شما یک عکس رادیولوژی میگیرد که هدف از این عکس دریافت اطلاعات و وضعیت ریز و جزئی شما می باشد .
بیشتر ایمپلنت ها با روش های دو مرحله کاشته می شوند در برخی از موارد می توان در یک مرحله ایمپلنت را در جای خالی دندان کاشت .
در اولین مرحله برای فرد آنتی بیوتیک و مسکن درد قبل از اینکه درمان را شروع کنند تجویز می کنند .
در طول درمان دندانپزشک ممکن است از بی حسی موضعی استفاده کند اما اگر شما درخواست بدهید که از داروی آرام بخش استفاده شود این کار را انجام می شود .
برای اینکه جراح فک بتواند دسترسی سریع و راحت به استخوان فک داشته باشد جراح اول از همه یک شکاف در لثه ایجاد میکند .
بعد از اینکه ایمپلنت ها به درستی و کاملا جوش خورد . در مرحله دوم بعد از بی حسی موضعی پزشک لثه را برش می دهد و به ایمپلنت دسترسی پیدا می کند که پیچ های حفظ شده را از روی ایمپلنت برداشته و یک سر فلزی را جایگزین آن کند . به همین منظور محیط کافی و لازم برای درمان لثه در اطراف ایمپلنت ایجاد می شود .
بعد از عمل جراحی ، پزشک آنتی بیوتیک و مسکن تجویز می کند . به علاوه این دستورات توصیه مراقبت های لازم به شما می شود که باید آن ها را انجام دهید :
در استفاده از دندان های مصنوعی شاید حس ناراحتی وجود داشته باشد و فرد احساس بدی داشته باشد اما در ایمپلنت این حس رفع شده و طبیعی تر از دندان مصنوعی می باشد . به علت اینکه دندان مصنوعی به طور مناسبی در دهان قرار نمی گیرند جویدن غذا برای فرد مشکل می شود