ایمپلنت و پیوند سینوسی فک بالا
مهر ۱, ۱۳۹۸جراحی فک و نکات بسیار مهم
مهر ۱, ۱۳۹۸ایمپلنت و پیوند سینوسی فک بالا
مهر ۱, ۱۳۹۸جراحی فک و نکات بسیار مهم
مهر ۱, ۱۳۹۸در این ویدئو در رابطه با فیلرهای زیبایی ، کاربردها و تفاوتها صحبت می کنیم و به معرفی انواع انها می پردازیم ، در پایان به کاربردها و تفاوتهای آنها اشاره می کنیم . پس تا پایان ویدئو همراه ما باشید .
فیلرهای زیبایی
فیلرهای زیبایی موادی ژل مانند هستند که برای پر کردن شیارهای عمیق شده پوست، چروکها، برجسته کردن لبها و گونهها، پر کردن اسکارها و لیفتینگ پوست به کار میروند.
از آن جایی که فیلرها میتوانند باعث حجم دهی خوب و نتایج قابل رویت در همان جلسه شوند و نیز هزینه و سختی کمتری از انجام جراحیهای زیبایی دارند، لذا امروزه در جوان سازی پوست با استقبال بسیاری رو به رو گردیده اند.
البته در امر جوانسازی پوست، استفاده توام از فیلرها همراه با تزریق توکسین بوتولونیم و لیزردر فواصل مختلف میتواند نتایج قابل قبولتری را ایجاد نماید.
دکتر حمیدرضا فلاحی- متخصص جراحی فک و زیبایی صورت ، بینی ، ایمپلنت
انواع مختلف فیلرهای زیبایی
در مقاله فیلرهای زیبایی ، کاربردها و تفاوتها پس از آنکه در رابطه با فیلر های زیبایی صورت توضیحاتی ارائه شد حال می خواهیم انواع فیلرهای زیبایی صورت را به شما معرفی کنیم .
انواع مختلفی از فیلرها تولید شدهاند ولی بیشترین نوع مورد استفاده در دنیا فیلرهایی از جنس «اسید هیالورونیک» هستند.
هیالورونیک اسید به طور طبیعی و با غلظت بالا در بافت زمینهای پوست و در بافتهای نگه دارنده ای مثل غضروف و مایع مفصلی بدن ما وجود دارد که با افزایش سن غلظت و مقدار آن کاهش مییابد و این کاهش در پوست مسبب ایجاد شلی و چروک میباشد.
بنابراین تزریق فیلرهایی از این جنس میتواند باعث ترمیم و احیاء چروکها، پر کردن شیارهای طبیعی مثل خطوط خنده و خطوط لبی چانهای و همچنین سفتی و لیفتینگ پوست شود.
اکثر فیلرهای از جنس اسید هیالورونیک بین شش ماه تا یکسال دوام دارند.
نوع دوم فیلرها که امروزه استفاده میگردند از جنس «کلسیم هیدروکسید آپاتیت» میباشد.
این ماده معدنی که مشابه ترکیب طبیعی موجود در استخوان انسان است از قوی ترین فیلرهای موجود بوده و برای پر کردن شیارهای عمیق تر استفاده میگردد.
از این فیلر برای گونه گذاری و پر کردن حاشیههای صورت هم استفاده میشود.
این فیلر نیز دایمی نبوده و به طور متوسط بعد از یک و نیم سال تجزیه شده و از بین میرود.
نوع سوم فیلرهاکه از جنس «پلی لاکتیک اسید» و یا «پلی کربو لاکتونها» هستند، پس از تزریق در محل سبب تحریک تولید کلاژنها میگردند و عمدتا جهت پر کردن شیارهای نیمه تحتانی صورت به کار میروند.
این مواد بر خلاف سایر فیلرها نتایج فوری نداشته و در عرض دوره چند ماهه باعث کلاژن سازی گردیده و نتایج اثر خود را نشان میدهند.
نوع بعدی فیلرها در واقع از جنس «چربی» بدن خود فرد هستند .
طی مراحل لیپوساکشن از نواحی چربی دار بدن گرفته و پس از خالصسازی به منظور حجم دهی و یا رفع چروکهای عمیق در همان جلسه به عمق پوست تزریق میگردند که به مجموع این فرایند «لیپوترانسفراتولوگوس» گفته میشود.
فیلرهای با ماندگاری طولانیتر یا «نیمه ماندگار» هم وجود دارند که از میکروسفرهای مادهای به نام «پلی متیل متاکریلت» در ترکیب با کلاژن هستند و برای چروکهای عمیقتر و ایجاد حجم در گونهها و لبها بکار میروند.
فیلرهای دیگر ماندگار از جنس «سیلیکون» و «پارافین» هم وجود دارند که بدلیل احتمال بالای عوارض جانبی دیگر مقبول نیستند.
لازم به ذکر است که فیلرهایی از جنس کلاژن (شامل نوع گاوی و بیولوژیک) نیز وجود دارند که بدلیل ایجاد واکنشهای آلرژیک زیاد مورد استفاده نمیباشند.
دکتر حمیدرضا فلاحی- متخصص جراحی فک و زیبایی صورت ، بینی ، ایمپلنت